Sturcz Tímea
Festőművész

Ajándékozz élményfestést szeretteidnek, kedvesednek!

Egy kicsit magamról:

Sturcz Tímea vagyok. Móron születtem. Középiskolai tanulmányaimat Székesfehérváron végeztem. 2000-ben vettem át a diplomámat az RTF-en. 2012. évtől 2018-ig a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Igazgatásrendészei Osztályán, majd a Kommunikációs Szolgálatánál dolgoztam. 2017-ben a Théba Művészeti Akadémián festőművész végzettséget szereztem. Jelenleg vállalkozóként a Fess-Te-gess Stúdiót vezetem. 

2009. év eleje óta foglalkozom komolyabban a festészettel, ekkor találkoztam mesteremmel, Szakál Antal festőművész-tanár Úrral. A mesteremtől kapott ismereteket, instrukciókat és festészeti technikákat próbáltam maradéktalanul elsajátítani, alkalmazni a munkámban, egyre inkább megfűszerezve a saját egyéniségemmel. 2015-től évente egyszer Szabadifürdőn alkotótáborban veszek részt. A táborban elkészült festmények egy része adományozásra kerül a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház részére, hogy a kórház falait díszítve a betegek gyógyulását segítse. 

Az alkotás örömén kívül az is nagy boldogsággal tölt el, hogy ha a képeimmel, valamint az általam tartott élményfestések során néhány embernek pár kellemes percet okozhatok.

Sturcz Tímea

Tel.: 06-30/2225553

E-mail: sturcztimi@gmail.com

Hivatalos weboldal: sturcz-timea.webnode.hu

Facebook

Instagram


Sturcz Tímea hivatalos weboldala